Jedan od dugoročnih ciljeva našeg Kluba Toastmastera Zagreb i nas Toastmastera je pridruživanje Toastmasters Distriktu 95 (Europske zemlje od Norveške pa južno do Austrije) i podizanje Toastmasters zajednice u RH na veći nivo. Kako bi ostvarili taj cilj, nužno je otvoriti još par klubova u Zagrebu ili RH.

Zadnjih godina, pojavila se potražnja za Toastmasters sastancima na engleskom jeziku. Kako bi odgovorili na priliku, odlučili smo pokrenuti organizaciju i osnivanje novog Toastmasters kluba u Zagrebu na engleskom jeziku.

Napravili smo prvi korak prema ostvarenju zadanog cilja, 24.3.2015. održali smo demostracijski Toastmasters sastanak u prostorijama Impact Zagreb Huba (http://zagreb.impacthub.net/) na engleskom jeziku.

Prezentirali smo Toastmasters organizaciju, mogućnosti i izazove potencijalnim članovima. Pokazali smo strukturu tipičnog Toastmasters sastanka i imali smo jedan značajan motivacijski govor. Atmosfera je bila zabavna i vruća, pogotovo kod tema za okruglim stolom gdje su gosti pokazali dobru snalažljivost i humor. Na kraju, pozvali smo goste da se postanu članovi novog Toastmasters kluba na engleskom jeziku, a naše druženje nastavilo se dugo u noć.

Ovom prilikom zahvaljujem Imapact Zagreb Hubu, svima koji su došli i pomogli u organizaciji ovog događaja te informatičkoj opremi  koja nas nije izdala.

Zašto se učlaniti u novi Toastmasters klub?

Novi Toastmasters klub u Zagrebu nudi potencijalnim članovima razvoj govorničkih vještina i vještina upravljanja te vježbanja konverzacijskog engleskog jezika.

Sve informacije u vezi novog Toastmasters kluba možete pronaći na:

https://www.facebook.com/ToastmastersEnglishClubZagreb?fref=ts